Torentje oesterzwammen rivierkreeft en appel

Bereidingswijze

Boen de aardappel schoon en kook hem in de schil gaar in water met zeezout en citroen, laat afkoelen

Verwijder de schil en snijd in kleine blokjes

Snipper de ui fijn

Snijd de appel en de augurk in kleine blokjes

Snijd het bieslook

Meng de rivierkreeftenstaartjes, de appel, augurk, ui, blokjes aardappel en het bieslook met de cocktailsaus

Bak de oesterzwammen krokant in wat olie met een gekneusde knoflookteen, kruid met peper en zout

Was de slasoorten

Plaats een ring in het midden van de borden en bouw het torentje door eerst een laagje rivierkreeftstaartjes in de ring dresseren, dan een oesterzwam, vervolgens rivierkreeften staartjes, en zo voorts, met als laatste een oesterzwam. Duw de inhoud van de ring een beetje aan en haal vervolgens voorzichtig de ring weg

Ingrediënten

200 g rivierkreeftenstaartjes

1  appel

halve ui

1  vastkokende aardappel

1  grote augurk

2  dl cocktailsaus

5  stengels bieslook

12  mooie oesterzwammen

olijfolie

knoflook

diverse slasoorten

kaaskoekje

No Comments

Leave a Reply