Bereidingswijze
Boen de aardappel schoon en kook hem in de schil gaar in water met zeezout en citroen, laat afkoelen
Verwijder de schil en snijd in kleine blokjes
Snipper de ui fijn
Snijd de appel en de augurk in kleine blokjes
Snijd het bieslook
Meng de rivierkreeftenstaartjes, de appel, augurk, ui, blokjes aardappel en het bieslook met de cocktailsaus
Bak de oesterzwammen krokant in wat olie met een gekneusde knoflookteen, kruid met peper en zout
Was de slasoorten
Plaats een ring in het midden van de borden en bouw het torentje door eerst een laagje rivierkreeftstaartjes in de ring dresseren, dan een oesterzwam, vervolgens rivierkreeften staartjes, en zo voorts, met als laatste een oesterzwam. Duw de inhoud van de ring een beetje aan en haal vervolgens voorzichtig de ring weg
Ingrediënten
200 g rivierkreeftenstaartjes
1 appel
halve ui
1 vastkokende aardappel
1 grote augurk
2 dl cocktailsaus
5 stengels bieslook
12 mooie oesterzwammen
olijfolie
knoflook
diverse slasoorten
kaaskoekje
No Comments